2020 Sport táplálkozási trendek: Egyetértek -e a bennfentesekkel?

Matt Weik készítette

Mindig szórakoztató számomra, hogy más „bennfentes” véleményeket olvasok arról, hogy mi lesz a következő évben. Nos, találtam egy hozzászólást, ahol valaki a két centben a 2020-as sport táplálkozási tendenciákra dobott, és gondoltam, hogy véleményem arról, hogy egyetértek-e azzal, amit mondanak, és talán hogyan különböznek véleményünk. Láttam ezt a bejegyzést a Nutraingredients.com oldalon, és az író, aki ezt összeállította, Shane Starling.

Most, mielőtt ebbe belementünk volna, Shane nem gondolt ezekre a tendenciákra a feje tetején, a Lumina Intelligence betekintéseit felhasználta az információk összegyűjtésére, majd hozzáadta saját centrifugálását az egyes kategóriákhoz.

Itt megy…

Kiegészítő áttekintések a növekedésen
Nehéz vitatni ezt a témát, annak ellenére, hogy (személy szerint) nem értek egyet a sok áttekintéssel. Még nemrég írtam egy hozzászólást a témáról. A fogyasztóknak jobban érzik magukat a vásárlási magatartásuk iránt, és nem akarják, hogy valamiért kiszabadítsák pénzüket, ha az emberek azt mondják, hogy ez egy csomó szemét. Nem hibáztathatom őket. Tehát ez lesz az egyik a 2020 -as sport táplálkozási trendek közül, amelyek felrobbantanak? Azt hiszem.

Nézze meg, annak ellenére, hogy véleményem szerint a márkák fizetnek az általunk olvasott vélemények sokaságáért, nem utasíthatja el azt a tényt, hogy a fogyasztók többsége megvásárlás előtt megvizsgálja az áttekintéseket – nem számít, ha kiegészítők vagy háztartási készülékek vannak -e. Ez a tendencia feltétlenül folytatódni fog, és még sok más, és még sok más márka megpróbálja különféle módszereket arra, hogy az ügyfelek kiváló minőségű véleményeket hagyjanak termékeikről.

A fehérjepor ereje
A cikkben rámutattak, hogy a fehérje költsége alacsony. Nem vagyok biztos benne, hogy milyen bolygón élnek, de nincs Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez pénz a fehérjében (gyártó vagy kereskedő szempontjából). Mindenki alacsony haszonkulcs mellett dolgozik, és ha egy kiskereskedővel beszél, akkor valószínűleg azt fogja mondani, hogy a fehérje helyett szinte bármilyen más terméket szeretne eladni a polcán – nincs pénz. Ha versenyképes maradni akar, akkor haszonkulcsot kell fordítania, vagy kockáztatnia kell, hogy elveszíti az eladást egy versenytársnak. És az online árak manapság a téglából és a habarcsból ütköznek, ami még sokkal nehezebbé teszi a dolgokat.

De vajon a protein továbbra is virágzik -e, és szerepel -e a 2020 -as sport táplálkozási trendek listáján? Azt hiszem, de nem látom, hogy ez az egyik legforróbb trend. A fehérje manapság nagyon unalmas lett. Akkor vannak olyan márkák, mint a Ghost és a BSN, akik ízléses profilokkal együttműködnek az élelmiszer- és snack márkákkal – véleményem szerint ez lesz a 2020 -as trend. Nem tudtam kevésbé törődni a fehérjetérrel. Azok a márkák, akik a dobozon kívül gondolkodnak, mint például a Ghost, a chips Ahoy ízesített fehérjével és a BSN -vel a Cold Stone Creamery együttműködésükkel új szabványt állítanak elő a fehérjepor aromájához.

Átlátszó címkék
Mindenki a fedélzetre! A Copycat vonat hamarosan elhagyja az állomást. Igen, egyetértek azzal a postával, hogy az átlátszó címkék lesznek a 2020 -as sport táplálkozási trendek egyike. Ugyanakkor, és ez a véleményem, akkor ez lejátszódik. A márkák ezt használják, mivel csak a marketing jelzik, hogy átlátszó címkékkel rendelkeznek. kit érdekel? Rengeteg márka csinálja ezt most, és 2020 -ban meg kell találnia a megkülönböztetés pontját, ha nyerni akar. Visszatérés és az átláthatóság állítása, hogy már nem húzza le a termékét a polcról.

Itt vannak a saját két centesem ezzel a témával … kell használni a márkákat, amelyekben bízol. Nem érdekel, ha van -e szabadalmaztatott keveréke, vagy valóban átlátható. Ha valaki nem függ a márkájától, akkor nincs szolgáltatása, még a vonal megszerzése vagy támogatása sem. A tőlem függ, olyan márkákat látok, amelyek „átláthatóak”, akiket még mindig nem függ attól, amit a címkéik mondanak. Tehát, bár látom, hogy az átlátszó címkék még mindig melegek 2020-ban, a márkáknak olyan módszert kell gondolniuk, amely ennél sokkal hosszú távú.

Növekszik a növényfehérje
Ez a bejegyzés növényfehérjéket hozott fel. Miért? Nem tudtam FC Porto Mez elmondani. A bejegyzés azt is állította, hogy a statisztikák azt mutatják, hogy a fogyasztók 75% -a savófehérjét vásárol, és csak 15% -uk növényi alapú fehérjét vásárol. Senki sem fogja kiütni a Champ (savófehérjét) hamarosan. És különösen nem növényi alapú fehérje. Megkapom, a vegánok és a vegetáriánusok növényfehérjéhez érkeznek, de ha felméri a lakosságot, akkor azt fogja találni, hogy a fogyasztók többsége abszolút utálja a növényi alapú fehérje ízét és textúráját.

Persze, hogy a növényfehérje évről évre növekszik, de nem izgatja, soha nem fog gyertyát tartani a savóhoz (állati fehérje).

Az előzetes edzések megváltoznak
Teljesen egyetértek azzal a bejegyzéssel, hogy az előzetes edzések az egyik (ha nem) a legnagyobb 2020-as sport táplálkozási trendek lesznek. Ugyanakkor más a centrifugálásom van a témában.

Évek óta láttuk, hogy az előzetes edzések a lehető legtöbb koffeint csapnak be. Látom, hogy ez megváltozik. Mint sokkal több, és sokkal több ember úgy találja, hogy nem kapják meg ugyanazokat a hatásokat az STI -tőlMulánsok, megpróbálnak valami mást találni. Látom, hogy a tendencia az előzetes edzések, sokkal alacsonyabb adag koffeinnel (ha egyáltalán nem tartalmazza), és ez sokkal inkább a „pump” képletek felé halad, a nootropikumok beépítésével a fókusz és a hangulat javítása érdekében.

Valószínűleg egy teljesen új címet tudnék készíteni ehhez, de itt tartom a dolgokat. Azok a stimek, amelyeket ma látunk, az olyan RTD-kben maradnak, mint az uralkodás, a bang, a c4 stb. Még néhány kemény edzés előtt is lesz egy csomó stimmel. De úgy CF Monterrey Mez érzem, hogy a nootropics lassan elkezdi a forgácsot az edzés előtti értékesítés során, vagy legalábbis erősen használni fogják az előzetes edzések jövőbeli verzióiban.

Ha a márkák a nootropikumokon alszanak, akkor hiányozni fognak. Úgy látom, hogy a nootropics az elkövetkező években hatalmas kategóriájú, mivel sokkal több, és sokkal többen próbálnak olyan termékeket találni, amelyek mind az irodában, mind az edzőteremben tárcsázzák őket. Személy szerint a nootropikákat használom és szeretem. Minél sokkal többet beszélek az emberekkel, annál sokkal ők is eksztikusak abban, hogy mi lesz ebben a kategóriában.

A márkák, ha ezt olvasod, figyeld a figyelmeztetésemet. Ha jelenleg nem dolgozik olyan termékeken, amelyekben nootropikumok (önálló vagy edzés előtti) beépítésével foglalkoznak, akkor kimarad.

A BCAAS még mindig virágzik
Uh, nem. Teljesen nem értek egyet azzal, hogy ezt a 2020 -as sport táplálkozási trendek listáján szerepel. Míg a BCAA -k látszólag mindig kilépnek a boltok polcáról, nem látom, hogy ez hatalmas tendencia legyen a következő évben. Valójában összezavarodtam, hogy miért érzik magukat, hogy ez érdemes elkészíteni a listát. Ha van valami, akkor az EAA -knak elkészítenie kellett a listát.

2019-ben az emberek elkezdték tendenciát az alapvető aminosavak (EAA-k) felé a BCAA-k felett, amikor új kutatást tettek közzé a Buy-ban, hogy segítsenek az izom felépítésében, alapvető aminosavakra van szükség-nem csak a nagy három (leucin, izo-leucin, valine). – A márkák már mozognak a képletek megváltoztatására, és akár bizonyos EAA termékekkel is megjelennek.

Ennek hátránya az, hogy úgy tűnik, hogy az optimális adagok és a márkák szempontjából nem végeztek sok EAA -t az EAA -kkal kapcsolatban, ahelyett, hogy a profil mögött valamilyen tudomány lenne, mint a 2: 1: 1 -rel. A BCAA arány, amely az évek során annyira népszerű volt.

Látom, hogy manapság sokkal több termékképletet adnak hozzá, hogy segítsék a helyreállítási szempontot, valamint az izomépítő potenciált. Nem látom, hogy a BCAA -k eltűnnének, de látom, hogy egy kicsit elveszítik a vonzerejüket az itt található EAA őrület miatt. Ez azt jelzi, hogy azt hiszem, hogy a BCAA -k értéktelenek, és nem szabad használni őket? Egyáltalán nem. Valójában még mindig kortyolok rájuk a nap folyamán. De azt fogom mondani, hogy mivel sokkal több kutatás merül fel, sokkal több fényt ront az EAA -ra, láthatjuk az értékesítés változásait.

Forrás: Nutraingredients

Leave a Reply

Your email address will not be published.